Inbraakbeveiliging in Apeldoorn

Voelt u zich niet veilig in uw huis of bedrijfspand? Dan kan een goed beveiligingssysteem de oplossing bieden. 0800 Beveiliging in Apeldoorn beschikt over een grote collectie inbraakbeveiligingssystemen, want elke beveiligingssituatie vraagt weer om een ander systeem. Wij zijn uw specialist in beveiliging in Apeldoorn.

Inbraakbeveiliging in Apeldoorn

Er zijn vele soorten beveiligingssystemen waar u uit kunt kiezen. Misschien geeft u de voorkeur aan een glasbreukdetector. Indien er sprake is van glasbreuk vangt deze detector de geluidsgolven op en gaat het alarm af. Misschien laat u de keuze vallen op een trildetector (ook wel seismische detector genoemd). Deze detector slaat alarm wanneer het trillingen waarneemt, bijvoorbeeld wanneer er geboord wordt of wanneer men een muur doorbreekt. Wanneer u een dure auto bezit, kunt u kiezen voor beveiliging met kanteldetectie: hierbij gaat er een alarm af wanneer het beveiligde voertuig of de beveiligde machine wordt opgetild.

Verder leveren wij ook drukknopbeveiliging. Wanneer u in de problemen komt door brand, een overval of wanneer u onwel wordt, kunt u een knop indrukken. Er wordt vervolgens een signaal doorgestuurd naar de alarmcentrale. De drukknopbeveiliging is ook verkrijgbaar in draadloze uitvoering. Ouderen kunnen deze knop bijvoorbeeld met een koordje om hun nek dragen. Wanneer ze in nood komen, kunnen ze direct op de knop drukken en worden de juiste hulpverleners gealarmeerd.

Woont u in een gebied waar overstromingen nog al eens de kop op steken? Dan kunt u ervoor kiezen een waterdetector te laten installeren. Deze waterdetector (de naam zegt het al) slaat alarm wanneer het in aanraking komt met water.